Menüü

Menüü

Menüü

Steigid

Steigid

 

Kõikide steikide juurde serveeritakse piprakastet

TÄHTIS! Meie restoranis on võimalik tellida steike järgmiste küpsusastmetega/em>:

  • väheküpsetatud ehk rare 39°- 42° – pealt praetud, seest punane verine liha
  • alla keskmise küpsetatud ehk medium rare 43°- 46° – verine liha, seest punakasroosa
  • keskmiselt küpsetatud ehk medium 47°- 50° – keskmiselt läbiküpsetatud liha, seest roosa
  • poolenisti läbiküpsetatud ehk medium well 51°- 56° – peaaegu läbiküpsetatud liha, seest heleroosa ja mahlane
  • läbiküpsetatud ehk well done 60° – läbiküpsetatud, liha mahlasusaste on ülalpool nimetatutest veidi madam

Küpsetusastet määravad kokad termomeetri abil. Lihakaal on esitatud toorlihana.

 

Külmad  suupisted

Külmad suupisted

Soojad suupisted

Soojad suupisted

Salatid

Salatid

Supid

Supid

 

Käsitsi valmistatud premium pelmeenid

Käsitsi valmistatud premium pelmeenid

 

 

 

 

Te võite valida pelmeenide serveerimist oma maitse järgi:

“Serveering firma moodi” – panni peal paksu koorekastmega

“Klassikaline” – taldrikul serveeritud keedetud pelmeenid kastmete valikuga

 

Degustatsioonimenüü

Degustatsioonimenüü

 

Kui olete tulnud väikese seltskonnaga liha maitsma, siis soovitame proovida võimalikult palju erinevaid sorte

Suur steigi assortii 3-5 inimesele: serveeritakse suurel soojust hoidval vaagnal

Šotimaalt pärit tallekarree küpsetatud “Josper” söeahjus, serveeritakse kitsejuustuga röstsaial, Couscous’i ja granaatõuna kastmega   220-240 g 

Filet mignon kõige pehmem ja õrnem liha sisefileest   200 g

New York steik marmorjas lihapulli nimmeosast, eriti mahlane ja väherasvane 350 g

Cube Roll steik Premium Rib eye, suus sulav mahlane marmorliha tõelistele gurmaanidele   350 g

Selle assortii juurde saate restoranilt kingituseks pudeli punast veini                       106.00 €

 

Väike steigi assortii 3-4 inimesele

Šotimaalt pärit tallekarree küpsetatud “Josper” söeahjus, serveeritakse kitsejuustuga röstsaial, Couscous’i ja granaatõuna kastmega   220-240 g 

Filet mignon kõige pehmem ja õrnem liha sisefileest   200 g

New York steik marmorjas lihapulli nimmeosast, eriti mahlane ja väherasvane   250 g

Cube Roll steik Premium Rib eye, suus sulav mahlane marmorliha tõelistele gurmaanidele  250 g

Selle assortii juurde saate restoranilt kingituseks pudeli punast veini                        92.00 €

Grill-assortii

Iberico steik  tõrudega toidetud musta Iberico sealihast (Iberico collar)   250 g

Mahlased kanakintsu fileelõigud küpsetatud “Josper” söeahjus   330 g

Kotlet käsitsi hakitud eesti sealihast ja musta Iberico sealihast   200 g

Krõbedad kanatiivad küpsetatud “Josper” söeahjus   350 g

Grillitud searibid         600 g                           

  48.50  

 

Šašlõkk

Šašlõkk

Meie šašlõkid ei ole traditsiooniliste šašlõkkidega sarnased. Marineerime neid 10 minutit vaakumis ja küpsetame “Josper” söeahjus. Tulemuseks on mahlasem liha!

Sealiharoad ja road musta Iberico sealihast

Sealiharoad ja road musta Iberico sealihast

Road tallelihast

Road tallelihast

Linnuliharoad

Linnuliharoad

Kala- ja mereanniroad

Kala- ja mereanniroad

Karaskid, kutabid

Karaskid, kutabid

Lisandid

Lisandid

Magustoidud

Magustoidud

Lastemenüü

Lastemenüü

Meie restorani Lastemenüü põhineb traditsioonidel, see on lihtne ja samas lastele väga meelepärane. Kasutame parimaid toiduaineid minimaalsete maitseainete lisamisega. Kõik toidud on õrnalt maitsestatud ja ilma konservantideta. Suuremat osa meie üldmenüüs sisalduvatest roogadest söövad meelsasti ka lapsed. Lisaks võite alati paluda meie ettekandjat, et Teie lapsele valmistataks meelepärane eine meie köögis olemasolevatest toiduainetest.